[Oberlist] 19 februarie: sa fie dans | simbata la 19.00 @ CNDB, Sala Ronda

igor mocanu hierorfeu at yahoo.com
Tue Feb 15 12:48:54 CET 2011---------------------------------------------------------------------------------

www.mocanu.cartier.md

--- On Tue, 2/15/11, Cosmin Manolescu | Compania Paradis Serial <serial.paradise at artsf.ro> wrote:

From: Cosmin Manolescu | Compania Paradis Serial <serial.paradise at artsf.ro>
Subject: 19 februarie: sa fie dans | simbata la 19.00 @ CNDB, Sala Ronda
To: "'serial paradise co'" <serial.paradise at artsf.ro>
Date: Tuesday, February 15, 2011, 3:43 AMFoto credit: Ionut Barbulescu & Cristian Vrabete
19 februarie: sa fie dans
Sa fie dans si sa fie mai vesel. Sa fie la Centru, in strada si in natura. 
Sint Ana, economista. Ma incadrez in categoria spectatorilor, iar nivelul meu de experienta se situeaza la un an de dansuri populare moldovenesti in clasa a 8-a si un curs de 6 luni de dansuri vest africane ghaneze. Cred ca ma inteleg bine cu flexibilitatea si miscarile unduioase. Chiar daca nu pot oferi dovezi scrise despre capacitatea mea de a ma misca, consider ca as face fata onorabil unei astfel de provocari. Lucrez intr-o mare corporatie internationala. Viata mea este un videoclip filmat pe repede: trezit, Facebook, cafea, masina, birou, calculator, seara tirziu cumparaturi din coltul strazii de la non-stop, acasa, cina in pat, Facebook, somn fara vise (visez doar cind am liber). Saptamina asta e altfel, mi-am luat liber sa dansez, vreau sa-mi experimentez corpul. Merg si pe sirma, vreau sa ma afirm. Mi-ar placea niste workshopuri in natura, sa ne impamintam si sa dam mastile prefabricate jos si sa dansam... ar fi frumos.   Coregraful Cosmin
 Manolescu prezinta in 19 februarie un eveniment inedit realizat impreuna cu spectatori, participanti la cursurile de dans de la Centrul National al Dansului si tineri dansatori. Spectacolul a fost realizat in luna ianuarie in cadrul unei saptamini intense de lucru cu participantii la proiect si a fost dedicat Anului European al Voluntariatului. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00 la Centrul National al Dansului (B-dul Nicolae Balcescu nr. 2, Cladirea TNB, intrarea Laptaria lui Enache, etaj 4, Sala Ronda). Accesul la spectacol se va face pe baza de bilete. Pentru informatii si rezervari scrieti la rezervari at cndb.ro.
Acesta nu este un spectacol, este un cadou oferit oamenilor dragi, prietenilor, colegilor mei si tuturor celor care la inceput de an au nevoie de un moment de speranta. Am lansat acest proiect inainte ca CNDB sa ajunga din nou intr-o situatie fragila si sper ca aceasta seara sa demonstreze inca o data cit de mult avem nevoie de dans contemporan.  Mi-as dori sa putem vorbi in viitorul apropiat de o profesionalizare a acestei arte si de mai multe resurse, spatii,  care sa ne scoata dintr-o stare de voluntariat ce tinde sa devina perpetua.  
Le multumesc tuturor celor care au raspuns invitatiei mele si s-au dedicat integral acestei aventuri, deopotriva echipei si participantilor in proiect.    19 FEBRUARIEConcept: Cosmin ManolescuCu: Alexandra Cucu, Alexandra Poenaru, Alina Ghita, Ana Maria Mavru, Andreea David, Andreea Sirbulescu, Angelika Herta, Bogdan Draganescu, Catrinel Catana, Delia Vlasceanu, Dragos Samoil, Florentina Tanase, Ioana Hudita, Irina Alexa-Banea, Irina Marinescu, Iulia Pop, Iulia Sima, Mihai Dragomir, Mihai Tutu, Mircea Popa, Mirela Cercel, Molnia Efremov, Monica Gavriluta, Oana Aioanei, Otilia Lefter, Sabrina Stefan, Sebastian Ciocan, Simona Bidigae, Valentina ChiritaLumini: Catalin NiculescuSunet: Adrian StoianManagement si comunicare: Stefania Ferchedau, artsf 
Compania Paradis Serial, serial.paradise at artsf.ro  Cosmin Manolescu este coregraf, performer si director artistic al Companiei Paradis Serial (fosta companie DCM). In 1997, impreuna cu Gabriela Tudor a infiintat Fundatia Proiect DCM (in prezent Fundatia Gabriela Tudor), care a jucat un rol important in dezvoltarea dansului contemporan in Romania si in crearea Centrului National al Dansului din Bucuresti. 
19 februarie este un proiect artistic produs de compania Paradis Serial / Fundatia Gabriela Tudor in cadrul programului Dans.Acces initiat in 1998 de Gabriela Tudor.
Proiectul este realizat cu sprijinul Centrului National al Dansului Bucuresti.    


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.idash.org/pipermail/oberlist/attachments/20110215/14ce925c/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 17700 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.idash.org/pipermail/oberlist/attachments/20110215/14ce925c/attachment-0001.jpg>


More information about the Oberlist mailing list