[oberlist] Sesiune de concurs 2012: Rezidenta ICR in diplomatie culturala

Romanian Cultural Institute icrlondon at yahoo.co.uk
Tue Oct 18 16:16:05 CEST 2011


Concurs: 10 octombrie – 13 noiembrie 2011
Institutul Cultural Roman din Londra lanseaza concursul 2012 pentru Rezidenta in diplomatie culturala, acordata cetatenilor romani si moldoveni. 
 
Rezidenta este un program de instruire practica si coaching cu durata de trei luni, derulat in cadrul ICR Londra si al unei institutii britanice partenere, ce are în vedere urmatoarele obiective: 
- sa dezvolte cunostinte, aptitudini si abilitati cruciale de management cultural, in gestionarea proiectelor culturale, in regim national si international, precum si in diplomatie culturala; 
- sa familiarizeze cu standardele si practicile care caracterizeaza una dintre cele mai sofisticate si concurentiale piete culturale din lume; 
- sa initieze in procedurile si practicile de lucru adoptate in actiunile de diplomatie culturala ale Institutului Cultural Roman. 
Valoarea unei burse de rezidenta: 4500 Euro/persoana (acordata in 3 transe lunare de 1500 Euro fiecare). Cheltuielile de cazare, la sediul din 1 Belgrave Square, Londra, sunt acoperite de ICR. 
Numarul de rezidente acordate pentru 2012: 3 rezidente.
Criteriile de eligibilitate, regulamentul de concurs, documentele necesare si modalitatile de evaluare si selectie se gasesc la: www.icr-london.co.uksau www.icr.ro.
Contact: diplomatieculturala la icr.ro.  
-------------- partea urm�toare --------------
Un ata�ament HTML a fost eliminat   
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20111018/a14dc6ab/attachment.html>


More information about the oberlist mailing list