[oberlist] Un documentar de Victor Bucataru

Dumitru Marian d.marian at altfilm.md
Tue Feb 26 11:25:46 CET 2013


Uniunea Cineaștilor, Fundația Sf. Augustin, Studioul SINM, Studioul Moldova film, Promo Studio Vă invită la premiera filmului documentar Masacrul inocenților sau cronica unui război uitat.
Un film cutremurător despre războiul din 1992 de Victor Bucătaru. 

Au trecut peste 20 de ani de la declanşarea războiului de pe Nistru. E timp destul ca să se sedimenteze şi să se conștientizeze dramele acelui război.
Filmul conţine imagini documentare din majoritatea luptelor de la Coşniţa până la Tighina. Autorul filmului nu este numai un martor ocular, el ne redă imagini filmate din interior, el cunoaşte cele expuse pe ecran nu din auzite sau povestite, sunt trăirile lui, sunt povestirile copleşitoare despre adevăraţii eroi: Andrei Izbaş, Filimon Lupaşcu, Anton Gamurari ş.a.

2 martie 2013, ora 17.00
Centrul Cultural Odeon,
str. M.Eminescu, 55
 
------------------------
Dumitru Marian
Film Producer
(+373) 69380562
www.altfilm.md <http://www.altfilm.md/> 

* Ai primit acest mesaj pentru ca esti abonat "Info-letter ALTFilm". 

Daca ti-a fost utila informatia si/sau consideri ca ar fi utila si altora, te rugam sa transmiti mesajul mai departe. Daca informatia pe care o primesti de la noi nu iti serveste la nimic, daca vrei sa iti uitam adresa de mail sau daca ai doleante si sugestii asupra formei sau continutului mesajelor pe care ti le expediem regulat, este de ajuns sa ne scrii un mesaj prin care iti exprimi cat mai clar optiunile. 

Daca ai o informatie pe care vrei s-o imparti cu alti peste 100 de cineasti moldoveni, scrie-ne sau posteaza pe pagina noastra de Facebook

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20130226/bdbf1398/attachment.html>


More information about the oberlist mailing list