[oberlist] Fwd: LUM/useum videomapping

Giuliana Califano giuliana.califano at gmail.com
Tue Sep 8 15:33:17 CEST 2015


Pentru a celebra premiul oferit Ministerului Culturii şi Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor de către asociaţia Europa Nostra pentru ocrotirea patrimoniului cultural al Republicii Moldova, Nomad Collective este încântat să vă prezinte "LUM/useum"! 

Alăturaţi-vă pe data de 9 Septembrie la ora 20:30 pentru a viziona primul video mapping* făcut în Moldova proiectat pe faţada Muzeului Naţional de Istorie! 

Participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Clădirea Muzeului Naţional de Istorie găzduieşte artefacte ce reprezintă părţi ale trecutului R. Moldova. Însăşi această clădire este un martor ce a supravieţuit istoriei tumultoase a ţării. 

Prin această animaţie vrem să retrăiţi istoria acestei clădiri de la construcţia ei în sec. 19, prin cîteva distrugeri şi până în prezent. Muzeul Naţional de Istorie este dovada vie că dăinuirea patrimoniului construit este posibilă în pofida elementelor distructive din jur. 

*Video mapping-ul reprezintă folosirea unui edificiu drept ecran pentru a proiecta animaţii video ce îşi schimbă formele şi liniile tradiţionale prin crearea de iluzii optice. 

Nomad Collective este o echipă compusă din voluntari europeni (#EVS) şi oameni creativi locali.

Ceremonia de acordare a premiului EuropaNostra este organizată în cooperare cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova. 


Facebook page event: https://www.facebook.com/events/177627132568803/



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20150908/31e01337/attachment.html>


More information about the oberlist mailing list