[oberlist] MOLDOX LAB - Atelier de creare a video-urilor sociale pentru membrii ONG-urilor, Action Workshop

Moldox Festival info at moldoxfestival.com
Wed Sep 6 16:04:01 CEST 2017


Dragi colegi din societatea civilă,

Vă invităm să vă înscrieți pentru atelierul de elaborare a video-urilor sociale, Action Workshop, în cadrul MOLDOX LAB, parte a „Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială - MOLDOX” <https://www.facebook.com/MoldoxFestival/?fref=ts>, ce se va desfășura în perioada 23-28 septembrie la Cahul. 

Filmul este o unealtă puternică pentru a trezi atenția asupra unori cazuri sociale, cât și pentru a face justiție dând voce oamenilor ce au nevoie de ajutor. Zilnic, în activitatea profesională auzim povești incredibile și vedem lucruri care trebuie schimbate.  Filmul este un foarte puternic mecanism care ne ajută să facem o schimbare. În cadrul atelierului, se pune accentul pe elaborarea videoclipurile web, virale. De asemenea vom analiza și principiile de bază ale unei povestiri emoționale. După acest workshop, veți fi gata să folosiți filmul ca pe un mare debușeu nu numai pentru marketing-ul Dvs., dar și pentru a vorbi despre experiența Dvs. ca activist sau angajat ONG.

Atelierul va fi facilitat de către un tutore internațional: Gregor Hutz; 
Termenul limită pentru expedierea dosarelor este 10 septembrie;
Limba de comunicare - engleza;
Mai multe detalii despre atelier și FORMULARUL de aplicare le găsiți accesând link-ul: http://moldoxfestival.com/2017/07/25/action-workshop-2/?lang=ro <http://moldoxfestival.com/2017/07/25/action-workshop-2/?lang=ro>
Costurile pentru cazare și mâncarea este asigurată de către organizatori.

Vom fi recunoscători dacă veți distribui acest mesaj prin canalele Dvs de comunicare, pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Evenimentul este organizat în colaborare de către Asociația „MOLDOX, „”SVENSKA FILMSTUDION” (Suedia), “CONTACT-Cahul.” și în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Festivalul este finanțat de către „Swedish Institute Creative Force Programme” cu susținerea Ambasadei SUA în Moldova, Centrului Cultural Român, Goethe Institut prin intermediul Centrului Cultural German AKZENTE, Primăriei orașului Cahul și Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Pentru orice concretizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul poștei electronice.

www.moldoxfestival.com <http://www.moldoxfestival.com/>
www.facebook.com/MoldoxFestival <https://www.facebook.com/MoldoxFestival/>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20170906/e4204a83/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1469711639738.png
Type: image/png
Size: 35547 bytes
Desc: not available
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20170906/e4204a83/attachment-0001.png>


More information about the oberlist mailing list