[Oberlist] Cum sa gasim bani pentru productia de filme

OWH TV Studio owh_tvstudio la yahoo.com
Mie Feb 13 09:52:14 CET 2008


Cum sa gasim bani pentru productia de filme  
 Chisinau, 12.02.2008  
 In perioada 15 – 18 mai, 2008 pentru prima data la Chisinau va avea loc Atelierul “Elaborarea proiectelor de film documentar”, la care se pot inscrie regizori si producatori tineri din Moldova, Ucraina, Belorusia, Georgia si Armenia care au o idee de film documentar si nu stiu cum sa gaseasca bani pentru proiectele lor. 
 Timp de patru zile tinerii regizori si producatori vor invata cum sa dezvolte o idee de film intr-un proiect, cum sa acceseze fonduri pentru un proiect de film, care sunt principalele surse de finantare pentru productia de film documentar, cum sa-si promoveze filmul realizat si despre multe alte oportunitati în productia de film. 
 Atelierul va fi condus de Rada Sesic din Olanda, expert cu o bogata experienta de predare a atelierelor despre productia de film. Ea este membru in comisiile de selectie a mai multor fundatii europene de sprijinire a productiei de film cum ar fi Jan Vrijman Fund sau Hubert Bals Fund, selector si autor de programe la festivaluri din Europa si Asia, Sarajevo Film Festival, Festivalul International de Film Documentar de la Amsterdam (IDFA) sau Festivalului International de Film de la Kerala din India. 
 Atelierul va avea loc in paralel cu Festivalul International de Film documentar CRONOGRAF. Participantii la atelier vor avea ocazia sa cunoasca regizori din Europa de Est care au experienta in accesarea fondurilor pentru productia de film si sa vizioneze lucrarile lor. Deasemenea, participantii la atelier vor avea acces liber la proiectiile, evenimentele speciale si recepţtile din cadrul festivalului. 
 Doritorii de a participa la acest atelier pot solicita prin e-mail sau la telefon formularul de participare si mai multe detalii despre eveniment. (owh_tvstudio la yahoo.com, tel./fax: 225409, persoana de contact Victoria Coroban). Data limita de inscriere este 1 martie 2008. 
 Atelierul “Elaborarea proiectelor de film documentar” este un proiect realizat de OWH TV Studio, in parteneriat cu Magika Film din Ucraina, cu sprijinul financiar al European Cultural Foundation. 
  
 Victoria Coroban,
 Coordonator de proiect
  
 Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati la tel. 22 54 09 sau 23 27 71
 OWH TV Studio
str. Veronica Micle 10A, 2012
E-mail: owh la owh.md; owh_tvstudio la yahoo.com
Web: www.owh.md 
  


OWH TV Studio 

10, Veronica Micle St., 
Chisinau-2012, Republic of Moldova 
Phone: +373/22/232 771; Fax: +373/22/225 409 
E-mail: owh la owh.md; owh_tvstudio la yahoo.com 
Web: www.owh.md
    
---------------------------------
Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.
-------------- partea urmãtoare --------------
Un ata?ament HTML a fost eliminat  
URL: http://idash.org/pipermail/oberlist/attachments/20080213/97e53ac6/attachment.html 


Mai multe informații despre lista de discuții oberlist