[oberlist] Expozanți pentru Chișinău Mini Maker Faire

Iurie Nuca iurie at atelier99.org
Wed Apr 19 11:40:36 CEST 2017


Căutăm makeri pentru cel mai mare festival tehnologic la Chișinău

​

Maker Faire este un festival tehnologic, care promovează creatorii din orice domeniu, începând cu știința și ingineria și, finisând cu industriile creative și meșteșugăritul.

Primul eveniment de acest gen a fost organizat în California, în anul 2012, iar anul acesta, Maker Faire ajunge și în Moldova.

În data de 28 mai, va avea loc cel mai mare festival tehnologic - Chișinău Mini Maker Faire.



Cine este un maker și ce fel de proiecte sunt corespunzătoare pentru a participa la un Maker Faire?

Toți cei care sunt pasionați de a face lucruri ce implică tehnologia aplicată în orice domeniu



Makerii se pot înscrie până la data de 15 mai, completând formularul de înscriere:


http://chisinau.makerfaire.com/call-for-makers/


Categorii de makeri ce pot participa la Maker Faire:

Makeri - persoane cu proiecte proprii pentru expoziție. Aceștia pot fi din domenii precum inginerie, știință, artă, meșteșug.


Makeri comerciali - persoane sau companii care vor să vândă produse artizanale, producători de kit-uri tehnologice și chiar concesionari de produse alimentare.


Facilitatori la workshop-uri sau masterclass-uri ce țin de electronică, boarduri programabile, ateliere pentru copii. Persoane ce optează pentru facilitarea la ateliere, lecții sau discuții la panel.




Acest eveniment este organizat de Atelier 99 - primul MakerSpace din Moldova, un spațiu colaborativ dotat cu instrumente de prototipare pentru ingineri, designeri, artiști, arhitecți, și toți cei interesați de tehnologie.



La prima ediție a festivalului Chișinău Mini Maker Faire va fi pregătită zonă de expoziție cu proiecte tehnologice, zonă de workshop-uri, zonă de masterclass-uri, prezentări din partea mai multor  speakeri din Moldova, cât și de peste hotare.





Scopul festivalului este ca fiecare vizitator să se simtă maker și să experimenteze direct procesul de creare a unor obiecte sau funcționarea unor tehnologii.



Acest eveniment este organizat cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID – Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Sida – Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională.





Cu stimă,

Iurie Nuca

Makers Coordinator Chișinău Mini Maker Faire
Atelier99 

+373 69 764 724





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20170419/0564cad6/attachment.html>


More information about the oberlist mailing list