[Oberlist] MD* STARE DE URGENTA 7 in chioscurile Moldpresa !!

Revista Stare de Urgenta stare_de_urgenta la yahoo.com
Mie Sep 24 18:21:40 CEST 2008


Incepind de astazi, revista STARE DE URGENTA se gaseste in chioscuri.
 
Fiind o publicatie de literatura, arta contemporana si dialog social, numarul sapte al revistei este dedicat TEMei MANIPULAREA ÎN POSTCOMUNISM.  Partea leului ii revine interviului cu eseistul si sociologul Mihai Sleahtitchi, autorul unei culegeri de studii omonime despre manipulare in perioada care a urmat destramarii Uniunii Sovietice. In opinia lui Mihai Sleahtitchi, toata perioada postsovietica a stat sub semnul manipularii. Altfel zis, manipulatorii au fost fostii nomenclaturisti de cindva care se afla si azi la cirma statului. La aceeasi tema mai putei citi un sondaj realizat de Alexandru Buruiana despre formele si tipurile de mapulare la care sint supusi intelectualii basarabeni sau o bibliografie a manipulării, un colaj realizat de Liliana COROBCA. Stare de urgenta continua sa publice piesa lui Vladimir Besleaga in care ilustrul scriitor cere deconspirarea dosarelor securitatii.  Un articol de Mircea V. Ciobanu despre  cimpul electoral care
 ne aminteste ca alegerile ne bat la usa. Impresiile Lucretiei Birladeanu despre migrantii basarabeni si romani din Franta si Italia. Avangarda rusă despre Tbilisi, poeme traduse de Leo BUTNARU.
 
Si  Doua suplimente : Oberliht si SYNAPSES, care ilustreaza doua dintre cele mai performante proiecte de arta contemporana din ultimul timp din Chisinau.
 
STARE DE URGENTA 7 este co-produsa de Asociatia Oberliht.
 
Pretul ramine acelasi: 5 MDL / 2 RON


      
-------------- partea următoare --------------
Un atașament HTML a fost eliminat   
URL: http://idash.org/pipermail/oberlist/attachments/20080924/ee57e17c/attachment-0001.html 
-------------- partea următoare --------------
Un atașament non-text a fost șters...
Nume: thumb_sdu7.png
Tip: image/x-png
Mărime: 105955 octeți
Desc: indisponibil(ă)
Url : http://idash.org/pipermail/oberlist/attachments/20080924/ee57e17c/attachment-0001.bin 


Mai multe informații despre lista de discuții oberlist