[oberlist] prezentare Liliana Basarab, Miercuri, 8 iunie, ora 18.00

liliana basarab lilianabasarab at yahoo.com
Mon Jun 6 06:07:42 CEST 2016


În cadrul expoziției Tomapan - curs de istoria și practica artei, Liliana Basarab susține o prezentare despre metodologia pe care e construit cursul. 
 Vă invităm să vedeți o alternativă de predare a istoriei artei, care oferă elevilor o bază teoretică înțeleasă activ, prin propria practică. Artcrowd - Delia Popa și Liliana Basarab - au derulat acest curs săptămânal în anul școlar 2015 - 2016 la Școala Gimnazială Genesis din București. Pe parcursul atelierului elevii (clasele I - a V - a) au dobândit cunoștințe de istoria artei și artă contemporană precum și aptitudini practice de desen, culoare, fotografie sau de lucru cu figurine de teatru. Rezultatele cursului pot fi văzute în cadrul expoziției care rămâne deschisă la Galeria Posibilă până în data 11.06.2016.
 Program de vizitare: joi-sâmbătă, 17.00 - 21.00.
 
 -----
 Artcrowd - Artişti în educaţie este o organizaţie culturală ce dezvoltă competențe de gândire critică, gândire creativă și empatie prin intermediul artei, arhitecturii și teatrului, la copii și adolescenți cu vârste cuprinse intre 7 și 18 ani. 
 ArtCrowd creează concepte educaționale care se bazează pe practica artistică și experiența internațională a membrilor organizaţiei și lucrează atât cu şcoli de stat cât și particulare, precum și cu alte instituții.
 www.artcrowd.ro
 www.genesis.ro
 www.posibila.ro ***
http://lilianabasarab.com
http://monuments-for-concepts.com
https://vimeo.com/liliparalili

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20160606/5980cb2f/attachment-0001.html>


More information about the oberlist mailing list