[oberlist] Open Call-Atelierul de scriere dramatică cu Elise Wilk.

Rusanda Curca aliescu90 at yahoo.com
Wed May 24 10:34:55 CEST 2017


Centrul de proiecte Culturale AzArt, cu suținerea akzente.md și Goethe-Institut Bucuresti organizează în perioada 12-18 iunie Atelierul de scriere dramatică sub îndrumarea dramaturgului Elise Wilk.
Atelierul se adresează tuturor celor interesați de scrierea dramaturgică, cu sau fără experiență în domeniu. Textele rezultate vor fi baza unei lecturi publice.
Elise Wilk este dramaturg și jurnalist din România. În 2008 s-a numărat printre câştigătorii concursului dramAcum5 cu primul ei text de teatru, „S-a întâmplat într-o joi”. De atunci, textele ei au fost montate în teatre din România şi din străinătate şi traduse în mai multe limbi.
Elise Wilk este și traducătoarea în limba română a dramaturgiei germane contemporane și este autoarea mai multor piese de teatru publicate, precum: „Pisica verde„ “S-a întâmplat într-o joi – 3 piese de teatru” „Die grüne Katze” – Antologia „Scene 17”, „Zimmer 701” etc.
Cei interesați se pot înscrie trimițând un email, la adresa cpcazart la gmail.com, în limita locurilor disponibile. Atelierul se va desfășura în limba română!      Participarea este gratuită!



|  | Virus-free. www.avast.com  |

-------------- partea următoare --------------
Un ataşament HTML a fost eliminat   
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20170524/7bfe47d3/attachment-0001.html>
-------------- partea următoare --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: atelier.jpg
Type: image/jpeg
Size: 328404 bytes
Desc: indisponibil(ă)
URL: </pipermail/oberlist/attachments/20170524/7bfe47d3/attachment-0001.jpg>


More information about the oberlist mailing list